HatárFutás

A 2020.évi

Vasi Terepfutó Sorozat

negyedik fordulója: 

I. HatárFutás
A futás "határtalan" élménye 
 

Helyszín, időpont:

A versenyközpont a kercaszomori futball pályán lesz. Kercaszomor Fő út. (GPS: 46.789042,16.353502). Rajt 11:00-kor.

Díjazás:

Az 1-3. helyezettek a Sorozat egyedi érmeit valamint tiszteletdíjakat kapnak.

Egyéb tudnivalók

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a verseny terepen zajlik, és a sikeres teljesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget, valamint tapasztalatot igényel. A felkészületlenségből, hanyagságból származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A versenyről fénykép- és videofelvétel készül. A versenyzők a nevezéssel ezt tudomásul veszik és hozzájárulnak a képek felhasználásához, közzétételéhez.

Covid-19 infók:

A jelenleg érvényben lévő szabályozásoknak (Kormány 241/2020 V.27.-i rendelete a szabadtéri rendezvényekről) a rendezvény megfelel.

Kérjük, ha beteg vagy, lázad van vagy nem érzed jól magad, maradj távol a rendezvénytől! A Felelősségvállalási nyilatkozatba belekerülnek a vírushelyzetre vonatkozó pontok is.

A versenyközpontban kérjük, figyeljetek a távolságtartási szabályok betartására! Jelentkezéskor kérjük, csak a csapatvezetők jöjjenek a rajtszámok átvételéhez. A hosszú távok frissítőpontjaihoz egyéni frissítők küldhetők ki, melyek a rajtszámok szerint lesznek beazonosíthatók. A versenyen nem használunk eldobható műanyag poharat, saját kulacsot és poharat hozzatok. Köszönjük a megértéseteket és együttműködéseteket! Amint vannak újabb részletek, információk, frissítjük a kiírásunkat. 

Távok és kategóriák (külön női és férfi):


Nevezés:

2020. június 22-ig 

A helyszínen : 10 óráig (A 20 km indulóit rajt előtt 45 perccel átszállítjuk Velemérre, ahonnan a futam startol.

Egy klubból 8 fő feletti induló (nem csupán nevező!) esetén a nevezési díjból kedvezményt adunk: érdeklődni a vasiterepfutosorozat@gmail.com címen tudtok. 

A nevezési díjat a 72100237-11122960 számlaszámra (Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület) kérjük átutalni a név és születési idő megadásával- számlát a helyszínen tudunk kiállítani.