Írott-kő Csúcsfutás 884 individual

Írott-kő Csúcsfutás 884 2021

Egyénileg teljesíthető verseny Velemből, a Hosszú-völgyön keresztül az Írottkő 884 m magas csúcsáig.

Start: Velem, Kossuth Lajos u. vége (gps 47.346787 16.481500) (tábla jelzi) Cél: Írottkő (tábla jelzi) Az útvonal egy telefonos applikáció segítségével teljesíthető.

Regisztráció: 2021. január 18-tól folyamatosan, a nevezés menüpont alatt. A regisztráció a nevezési díj befizetésével válik érvényessé. Nevezési díj: 2800 Ft/ futam (ha a befutóérmet postán szeretnéd megkapni, 3100 Ft)

A verseny menete: a versenyt a STRAVA alkalmazás (Android, IOS) segítségével fogjuk lebonyolítani. A versenyző a befizetést visszaigazoló emailben kapja meg az útvonalat egy STRAVA linkként, valamint egy GPX filet is küldünk azoknak, akik nem akarják magukkal vinni telefonjukat, inkább GPS órával futnák a pályát és azon navigálnának ( többnyire Garmin órákon működik ez az opció). Azok akik órával, telefon nélkül akarják futni, rendelkezniük kell egy STRAVA fiókkal, ahová a futást feltöltik. Ez az útvonal navigáció nélkül is könnyen teljesíthető, a piros turista jelzésen kell végig haladni. A verseny helyszínén a RAJT táblával lesz jelölve, itt kell elindítani az órát vagy a STRAVA-n az útvonal követést, a cél táblánál pedig leállítani. Ezután csak egy teendője van a futónak: ha az alkalmazást használta, elmenti a futást (Névnek a Karankó Kupa 2021-et adva), ha pedig az órával követte útvonalát, feltölti azt a STRAVA-ra. Az eredmények a futást követő napon a honlapon elérhetőek lesznek.

A pálya teljesíthető: 2021. jan 30- febr 28-ig.

Kategóriák: női és férfi korosztályok: 18 alattiak, 18-35 évesek, 35 év felettiek. A pálya minden kategóriában 4,5km 550m szintemelkedéssel.

Díjazás: Minden induló befutóérmet kap, melyet Szombathelyen a Ráció szerszámboltban (Szombathely, Farkas Károly u. 16) lehet átvenni, vagy külön kérésre postázzuk is. A távokat a pályák nyitónapján teljesítők a verseny emblémájával ellátott tornazsákot kapnak (ez is a Ráció szerszámboltban átvehető). A kategóriák győztesei az Intersport 5 ezer forintos utalványát nyerik. A végső eredményeket február 28-án tesszük közzé.

Fusd az útvonalat egyedül, futótársaddal, barátaiddal vagy csapattársaiddal! Teljesítheted többször is, de egy útvonalra egy eredményt számítunk. A regisztrációs listát és az eredménylistát folyamatosan közzétesszük, így követhető a verseny alakulása. Csatlakozz a Vasi Terepfutó Sorozat STRAVA clubhoz és kövesd nyomon az események alakulását;)