Karankó Kupa

Karankó Kupa 2021


Karankó 5K, 10K, 21K egyénileg teljesíthető verseny a szombathelyi Parkerdő ismert és ismeretlen útjain.

Start és cél: a Parkerdő bejáratánál, az esőháztól, a táblával jelölt ponttól, gps 47.221554, 16.564494

Az útvonalak egy telefonos applikáció segítségével teljesíthetők.

Regisztráció: 2021. január 10-től folyamatosan, a nevezés menüpont alatt. A regisztráció a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.
Nevezési díj: 2800 Ft/ futam (ha a befutóérmet postán szeretnéd megkapni, 3100 Ft)

A verseny menete: a versenyt a STRAVA alkalmazás (Android, IOS) segítségével fogjuk lebonyolítani. A versenyző a befizetést visszaigazoló emailben kapja meg az útvonalat egy STRAVA linkként, valamint egy GPX filet is küldünk azoknak, akik nem akarják magukkal vinni telefonjukat, inkább GPS órával futnák a pályát és azon navigálnának ( többnyire Garmin órákon működik ez az opció). Azok akik órával, telefon nélkül akarják futni, rendelkezniük kell egy STRAVA fiókkal, ahová a futást feltöltik. A verseny helyszínén a RAJT táblával lesz jelölve, itt kell elindítani az órát vagy a STRAVA-n az útvonal követést, a cél táblánál pedig leállítani. Ezután csak egy teendője van a futónak: ha az alkalmazást használta, elmenti a futást (Névnek a Karankó Kupa 2021-et adva), ha pedig az órával követte útvonalát, feltölti azt a STRAVA-ra. Az eredmények a futást követő napon a honlapon elérhetőek lesznek.

A pálya teljesíthető: 2021. jan 23- febr 28-ig.
Kategóriák:
női és férfi korosztályok:
Karankó 5K-18 év alattiak, 18 év felettiek
Karankó 10K-18 év alattiak, 18-35 évesek, 35 év felettiek
Karankó 21K - 18-35 évesek 35 év felettiek


Díjazás: Minden induló befutóérmet kap, melyet Szombathelyen a Ráció szerszámboltban (Szombathely, Farkas Károly u. 16) lehet átvenni, vagy külön kérésre postázzuk is. A távokat a pályák nyitónapján teljesítők a verseny emblémájával ellátott tornazsákot kapnak ( ez is a Ráció szerszámboltban átvehető). A kategóriák győztesei az Intersport ajándékait nyerik. A végső eredményeket február 28-án tesszük közzé.

Fusd egyedül, futótársaddal, barátaiddal vagy csapattársaiddal! Teljesítheted többször is, de egy útvonalra egy eredményt számítunk. Egy versenyen több távra is nevezhetsz és érhetsz el eredményt, amennyiben befizeted a lefutni kívánt távra a nevezési díjat. A regisztrációs listát és az eredménylistát folyamatosan közzétesszük, így követhető a verseny alakulása.

Csatlakozz a Vasi Terepfutó Sorozat STRAVA clubhoz és kövessd nyomon az események alakulását;)


Várunk mindenkit sok-sok (virtuális) szeretettel!