VTS-Dozmat

Sok szeretettel köszöntünk a megújult Vasi Terepfutó Sorozat első futamán, melynek a gyönyörű és kihívásokkal teli dozmati erdő ad otthont. Gyere, fuss egyet nálunk és éld át a "vasi terepfutó" életérzést!


Időpont és helyszín:

2023. január 29. 10 óra, Dozmat focipálya

Amit a versenyzőknek kínálunk:

 • Jól követhető, izgalmas pályák. 
 • Befutóérem, melyet a mind a 3 futamot teljesítő futók mozaikként egy nagy éremmé tudnak összerakni. 
 • Egyedi, rajtszámos trikó. 
 • Elektronikus időmérés, folyamatosan frissülő élő eredményekkel a honlapon. 
 • Sok finomság a célban.
 • Kategória győzteseknek a szponzorok által felajánlott ajándékok.

Díjazás:

A kategóriák 1-3 helyezettjei díszoklevelet, a győztesek ezen felül a szponzorok jóvoltából értékes ajándékokat kapnak.

Időmérés:

A versenyen a SportIdent időmérő rendszert használjuk. A dugókát a jelentkezésnél lehet majd átvenni, azt ingyen biztosítjuk minden futónak, viszont kérjük verseny után leadni. Elvesztése 20 000ft kártérítést von maga után. A dugókák használatáról a rajt előtt részletes tájékoztatást tartunk.

Eredmények:

Az eredmények a verseny alatt a honlapon lesznek követhetőek. A verseny ideje alatt a honlapon az eredmények menüpontban megjelenik majd egy "élő eredmények" gomb, melyre rákattintva elérhetők lesznek a folyamatosan frissülő eredmények.

Rajtszám:

Idén nem rajtszámot, hanem egy speciális, rajtszámmal nyomtatott trikót adunk mindenkinek, melyet mindegyik futamon viselni kell. Ez lesz a futó egyedi azonosítója, majd később egy jó emlék a versenyről. (A trikó méretét a nevezés során kell megadni).

Kategóriák:

 • Mini-run 2km: fiú/lány 0-10; 10-15  (ez a kategória kézi időméréssel kerül megrendezésre, illetve nem befutóérmet és rajtszámos pólót, hanem oklevelet kapnak a sikeres teljesítők. Ezen kategóriák győzteseit is hirdetjük az eredményhirdetésen).
 • 5km: férfi/női 10-15; 15-20; 20-35; 35+
 • 10km: férfi/női 15-35; 35-55; 55+
 • 20km: férfi/női 15-35; 35-55; 55+

Útvonal:

Nevezés és árak:

 • A Mini-run kategóriában a nevezés 2.000ft/fő/futam (a helyszínen is).
 • Az összes többi kategóriában 6.000ft/fő/futam előnevezéssel, a nevezési idő lejárta után és a helyszínen 10.000ft/fő/futam. Előnevezés: 2023.01.22 éjfélig.
 • 2023.01.01 éjfélig lehetőség van kedvezményes nevezésre, ha valaki mind a 3 futamra egyszerre nevezne. Ennek ára 16.000ft.

A nevezési díj tartalmazza:

-könnyen követhető, táblázott, szalagozott útvonalakat csodálatos erdei ösvényeken

- egyedi befutóérmet

-rajtszámos trikót

-elektronikus időmérést (SportIdent dugókával)

-finomságokat a célba érkezés után és frissítőt a pálya közben

-öltöző- vagy öltözősátor használatot a versenyközpontban

-mobil wc-k használatát

Nevezni az E-nevezés oldalán tudsz, ahol kártyás fizetésre van lehetőség. Készpénzes fizetést csak helyszíni nevezési áron tudunk elfogadni. Amennyiben az összes futamra neveznél egyszerre, a nevezési rendszer csak egy távot enged kiválasztani. Így ha nem minden futamon ugyanazt a távot szeretnéd teljesíteni, kérjük nevezésed leadása után jelezd ezt felénk az info@vasiterepfuto.hu e-mail címen.

Figyelem!

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a verseny terepen zajlik, és a sikeres teljesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget, valamint tapasztalatot igényel. A felkészületlenségből, hanyagságból származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A versenyről fénykép- és videofelvétel készül. A versenyzők a nevezéssel ezt tudomásul veszik és hozzájárulnak a képek felhasználásához, közzétételéhez.

Sok szeretettel vár a versenyen az Alpokalja SK rendezői csapata!