Pinka EXTREM individual race

Pinka EXTREM

Pinka EXTREM 5K, 10K egyénileg teljesíthető verseny a megszokott helyszínen, a Pinka varázslatos szurdokvölgyében, Felsőcsatáron.


A pályák telefonos applikáció segítségével teljesíthetők.
Start és cél: A Vasfüggöny Múzeum előtti parkolótól: 47.203776, 16.429746


Regisztráció: a nevezés menüpont alatt. A regisztráció a nevezési díj befizetésével válik érvényessé. Nevezési díj: 2800 Ft/ futam (ha a befutóérmet postán szeretnéd megkapni, 3100 Ft)

A pályák teljesíthetőek: 2021. febr 13.- márc 6.- ig.

A verseny menete: a versenyt a STRAVA alkalmazás (Android, IOS) segítségével fogjuk lebonyolítani. A versenyző a befizetést visszaigazoló emailben kapja meg az útvonalat egy STRAVA linkként, valamint egy GPX filet is küldünk azoknak, akik nem akarják magukkal vinni telefonjukat, inkább GPS órával futnák a pályát és azon navigálnának ( többnyire Garmin órákon működik ez az opció). Azok akik órával, telefon nélkül akarják futni, rendelkezniük kell egy STRAVA fiókkal, ahová a futást feltöltik. A verseny helyszínén a RAJT táblával lesz jelölve, itt kell elindítani az órát vagy a STRAVA-n az útvonal követést, a cél táblánál pedig leállítani. Ezután csak egy teendője van a futónak: ha az alkalmazást használta, elmenti a futást (Névnek a Karankó Kupa 2021-et adva), ha pedig az órával követte útvonalát, feltölti azt a STRAVA-ra. Az eredmények a futást követő napon a honlapon elérhetőek lesznek.

Kategóriák:
női és férfi korosztályok:
Pinka 5K-18 év alattiak, 18 évesek és felettiek
Pinka 10K-18 év alattiak, 18-35 évesek, 35 és felette


Díjazás: Minden induló befutóérmet kap, a távokat a pályák nyitónapján teljesítők a verseny emblémájával ellátott tornazsákkal térhetnek haza. A kategóriák győztesei az Intersport ajándékait nyerik. A végeredményt 2021. március 6-án tesszük közzé.

Fusd egyedül, futótársaddal, barátaiddal vagy csapattársaiddal! Teljesítheted többször is, de egy útvonalra egy eredményt számítunk. Egy versenyen több távra is nevezhetsz és érhetsz el eredményt, amennyiben befizeted a lefutni kívánt távra a nevezési díjat. A regisztrációs listát és az eredménylistát folyamatosan közzétesszük, így követhető a verseny alakulása. További információ: vasiterepfuto@gmail.com


Szeretettel várunk!